• 2103216550
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Dellagrazia Run

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Dellagrazia Run

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ), στην προσπάθεια της να ενημερώσει και ευαισθητοποίηση την κοινωνία συμμετέχει στον αγώνα Dellagrazia Run, με moto ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ – RUN FOR AUTISM.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο νησί της Σύρου την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019. Το Dellagrazia Run είναι μια σειρά αγώνων δρόμου 3km, 5km, 13.5km ανδρών και γυναικών, με παράλληλους δρόμους/παιδικούς αγώνες: 100m: για παιδιά προσχολικής αγωγής, 300m: για παιδιά Α’,Β’,Γ’ Δημοτικού και 600m: για παιδιά των άλλων τάξεων Δημοτικού Δ’, Ε’, ΣΤ’.

Αφετηρία και Τερματισμός, η έπαυλη Τσιροπινά, εμβληματικό κτίριο που σηματοδοτούσε τον οικισμό Ποσειδωνία (Dellagrazia), τον οικισμό της Σύρου, θέρετρο για πολλά χρόνια των πλουσίων Συριανών.

Η ΕΕΠΑΑ καλεί τους λάτρεις του αθλητισμού, τους φίλους, τους συγγενείς και γονείς να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου Dellagrazia Run, με μότο ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ.

Τρέχουμε, Διασκεδάζουμε, Απολαμβάνουμε, Ενημερώνουμε, Ευαισθητοποιούμε. Με την φανέλα της ΕΕΠΑΑ περνάμε το μήνυμα ενάντια στο στίγμα, στην απομόνωση, στον εγκλεισμό.

Όλοι έξω από τα σπίτια, περπατώντας ή τρέχοντας, δίνουμε την ευκαιρία στα Άτομα με Αυτισμό, στην κοινωνικοποίηση, στην ένταξη με απώτερο σκοπό , την ενσωμάτωση αυτών στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Ραντεβού στην Σύρο, βροντερή παρουσία, δυναμική παράσταση.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ στις παρακάτω διευθύνσεις.
Στην σελίδα dellagraziarun.gr
Περισσότερες πληροφορίες +30 6974520152 και στο
Και στο gspap @autismgreece.gr
H ΕΕΠΑΑ θα είναι εκεί!


Εκτύπωση