ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ Cygnet

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ  CYGNET

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών σε συνεργασία με την ΕΕΠΑΑ Παράρτημα Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών στη μέθοδο Cygnet στις 29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Cygnet αποτελεί ένα δομημένο πρόγραμμα με απώτερο στόχο την εκπαίδευση γονέων στην κατανόηση του Αυτιστικού Φάσματος. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης γονέων προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών τους όσο και τη δική τους.

Η μέθοδος εφαρμόζεται από δύο επαγγελματίες εκπαιδευμένους σε αυτήν και επομένως, απαιτείται να δηλώσετε στην αίτησή σας με ποιον άλλον υποψήφιο εκπαιδευόμενο ή ήδη εκπαιδευμένο στη μέθοδο Cygnet επαγγελματία σκοπεύετε να την εφαρμόσετε.

Η εκπαίδευση αφορά το βασικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα για τα αδέλφια.

 

Ημέρα : Κυριακή 29 Απριλίου 2018 Εκπαιδευτής: Ι. Βογινδρούκας

Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα

Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα DVD με όλο το υλικό της μεθόδου Cygnet και τα προγράμματα παρουσίασης μεταφρασμένα στα Ελληνικά για το βασικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα για τα αδέλφια) .

Κριτήριο επιλογής των υποψηφίων είναι τουλάχιστον 4ετής εμπειρία με άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Επίσης θα ληφθούν υπόψη προηγούμενες εκπαιδεύσεις σε σχετικά θέματα με τον αυτισμό, την εκπαίδευση ενηλίκων και την εργασία σε ομάδες.

Χώρος Διεξαγωγής : Βερατείου 5, Πίσω απο ΣΣ Θεσσαλονίκης

 

Ημερομηνία Επιλογής συμμετεχόντων : 23 Μαρτίου 2018

Για την δήλωση συμμετοχή σας θα πρέπει να στείλετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: για να σας σταλεί ή αίτηση εγγραφής με οδηγίες. Παρουσίαση της μεθόδου απο το site του Cygnet  εδώ .

 

 

 

 

 


Εκτύπωση