Ομάδα Υποστήριξης Γονέων
Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων «ομάδα Υποστήριξης Γονέων» και «ομάδα αδερφών».
Υπεύθυνη προγράμματος: Χατζηπανταζή Μαρία, Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Ομάδα Υποστήριξης Γονέων
Η Ομάδα Γονέων έχει ως στόχο την υποστήριξη και τη συμβουλευτική γονέων με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα των διαταραχών του Αυτισμού.
Τα θέματα που διαπραγματεύεται η Ομάδα Γονέων είναι η ισορροπία των μελών της οικογένειας, τα αδέρφια του ατόμου με αυτισμό στην οικογένεια και η μεταξύ τους σχέση και η υποστηρικτική των γονέων σε θέματα δυσκολιών της συμπεριφοράς και της επικοινωνίας με τα παιδιά τους και γενικότερα θέματα υποστήριξης των γονέων σε προβλήματα των παιδιών στην καθημερινότητα.
Η Ομάδα Γονέων έχει μηνιαία συχνότητα και η μέρα πραγματοποίησης είναι Σάββατο διάρκειας 2 ωρών. Ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις και Συγκεκριμένα:
Πρώτη συνάντηση: 9 Νοεμβρίου 2013
Δεύτερη συνάντηση: 13 Δεκεμβρίου 2013
Τρίτη συνάντηση: 18 Γενάρη 2014
Τέταρτη συνάντηση: 15 Φεβρουαρίου 2014
Πέμπτη συνάντηση: 15 Μαρτίου 2014
Έκτη Συνάντηση: 12 Απριλίου 2014
Έβδομη συνάντηση: 10 Μαΐου 2014
Οι ημερομηνίες για τις συναντήσεις Σεπτέμβριου, Οκτώβριου, Νοέμβριου θα καθοριστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Για περισσότερες Πληροφορίες & εγγραφές: Κέντρο Ημέρας Ε.Ε.Π.Α.Α. Θεσσαλονίκης, Βερατίου 5, πίσω από τον Σιδ. Σταθμό Θεσσαλονίκης τηλ. 2310241287, email: thess_seminar@autismgreece.gr