• 2103216550

#CONNECTMETOO : 27-29 Σεπτεμβρίου - 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Προηγμένη Έρευνα και Διαχείριση του Αυτισμού

1ο Διεθνές Συνέδριο για την Προηγμένη Έρευνα και Διαχείριση του Αυτισμού

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προηγμένη Έρευνα και Διαχείριση του Αυτισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Olympia City Music Theatre “Maria Callas”, στην Αθήνα, Ελλάδα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, τόσο με φυσική παρουσία στην Αθήνα όσο και διαδικτυακά.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ελβετίας, Αρμενίας, Γερμανίας, Λιβάνου, Σουηδίας, Βελγίου και ΗΠΑ.

Για να προωθήσουμε την ευαισθητοποίηση, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ), η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, ο Δήμος Αθηναίων και η Funogen συνεργάζονται για τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προηγμένη Έρευνα και Διαχείριση του Αυτισμού στην Αθήνα. Αυτή η εκδήλωση θα προβάλει την αιχμή της έρευνας για τα αίτια και τους βιολογικούς μηχανισμούς του ASD, θα εξετάσει τις σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης και θα προωθήσει την κοινωνική ενσωμάτωση και συνεργασία των ατόμων με αυτισμό. Το συνέδριο αποτελεί βασική πρωτοβουλία του κινήματος #connectmetoo: Μαζί για τον Αυτισμό της ΕΕΠΑΑ - Funogen, που στοχεύει στην ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Είμαστε υπερήφανοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους επιστήμονες από όλο τον κόσμο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα την INA tv για την παγκόσμια κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και για την παροχή σε πραγματικό χρόνο μετάφρασης από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντίστροφα. Η αναζήτηση χορηγιών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του συνεδρίου και εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη όλων των ενδιαφερομένων.

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και το Μουσείο Ακρόπολης θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Διεθνές Συνέδριο για την Προχωρημένη Έρευνα και Διαχείριση του Αυτισμού! Και τα δύο μουσεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της προσβασιμότητας και της ένταξης, αναπτύσσοντας ειδικά προγράμματα και πρωτοβουλίες για να διασφαλίσουν ότι τα άτομα με αυτισμό μπορούν να απολαύσουν και να εμπλακούν πλήρως με τις εκθέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα οργανωθούν στρογγυλά τραπέζια για να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις στρατηγικές μας για τη δημιουργία συμπεριληπτικών μουσειακών περιβαλλόντων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους ειδικούς και ιδρύματα για την προώθηση της έρευνας και των πρακτικών διαχείρισης στον τομέα του αυτισμού.

Συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτό το σημαντικό βήμα προς μεγαλύτερη ένταξη και προσβασιμότητα στον πολιτιστικό τομέα!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : https://www.connectmetoo.funogen.com/


Print