• 2103216550

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΠΑΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Π.Α.Α.

 

 

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι των Αυτιστικών Ατόμων.

Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Καταστατικού της Εταιρίας μας, και ύστερα από απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίασή του υπ’ αριθμ. 20, στις 1 Νοεμβρίου 2021 σας προσκαλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Π.Α.Α. που θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2022 από ώρα 10:00 μ.μ. ως 14:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, οδός Ακαδημίας 50 (ισόγειο αριστερά), στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης». Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις                          13 Μαρτίου 2022, ημέρα Κυριακή, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

 

Ημερήσια Διάταξη:

  1. Λογοδοσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα των ετών 2020-2021.
  2. Οικονομικός Απολογισμός του Ταμία. (2020-2021).
  3. Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου, που πραγματοποίησε η Εξελεγκτική Επιτροπή. (2020-2021)
  4. Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για την περίοδο 2020-2021.
  5. Έγκριση του Απολογισμού Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
  6. Έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού και της Ταμειακής Διαχείρισης.
  7. Απόδοση ή απαλλαγή ευθυνών του Διοικητικού Συμβουλίου. (2020-2021).
  8. Έκθεση συζήτηση και έγκριση του Προϋπολογισμού για το έτος 2022.
  9. Προτάσεις, συζήτηση, για τη μελλοντική δράση της Εταιρίας.

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 10ης Φεβρουαρίου 1996, που υιοθετήθηκε και από τη Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου του 1997 και ενσωματώθηκε στο αναθεωρημένο Καταστατικό, στη Γενική Συνέλευση μπορεί να εκπροσωπεί ένας γονιός τον άλλο, με γραπτή εξουσιοδότηση, με την οποία ο εξουσιοδοτούμενος γονιός δύναται να εγκρίνει ή να απορρίπτει την έκθεση του ΔΣ για τα πεπραγμένα του 2020-2021 και να υποβάλλει ενδεχομένως και προτάσεις για θέματα που αναφέρονται στην έκθεση.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση, έχουν όλα τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη, που είναι οικονομικά ενήμερα πριν από την έναρξη της.

Οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων/Υποκαταστημάτων παρακαλούνται να προετοιμάσουν τον δικό τους απολογισμό της δράσης τους και τους στόχους τους για το 2022, προσωπικά ή αποστέλλοντας σχετικά έγγραφα, για την ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη απαρτίας καθώς και η έγκαιρη προσέλευση των μελών μας, ώστε να υπάρχει χρόνος για συζήτηση και το ΔΣ να μπορέσει να συνεχίσει την δράση του, υλοποιώντας τις προτάσεις και εντολές που θα προκύψουν από την Γενική Συνέλευση.

Κατά την συνεδρίαση και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, θα προσέρχονται μέλη εμβολιασμένα ή με βεβαίωση Rapid Test 24ωρου, εκτός εάν ληφθούν μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, επικαιροποιημένα νέα μέτρα.

Θα πραγματοποιείται σχετικός έλεγχος κατά την είσοδο των μελών στον χώρο και θα καταλαμβάνουν θέση στο Αμφιθέατρο σύμφωνα με την σχετική σήμανση. Άπαντες θα φέρουν μάσκα προστασίας KN95 ή FFP2 και θα τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας. Απολυμαντικά θα βρίσκονται στο χώρο με μέριμνα της Εταιρίας.

 

Δείτε την πρόσκληση εδώ

*H πρόσκληση έχει αποσταλεί στα μέλη της ΕΕΠΑΑ και ταχυδρομικώς.

 


Print