• 2103216550

Παραρτήματα

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) είναι φιλανθρωπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1000 μέλη, γονείς ή αδέλφια ατόμων με Αυτισμό, καθώς και επιστήμονες που ασχολούνται με τον Αυτισμό.

Σκοπός της Ε.Ε.Π.Α.Α. είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους στη ζωή. Ως Πανελλήνιος Φορέας, η Ε.Ε.Π.Α.Α. έχει παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Χίο και Πειραιά και έχει συνδεδεμένα μέλη της άλλους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό στην Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Λάρισα, Πάτρα και Αθήνα. Συμμετέχει επίσης στην Ε.Σ.Α.με.Α. (www.esamea.gr)και σε Διεθνείς Οργανώσεις, όπως η Autism Europe (www.autismeurope.org) και η World Autism Organization.

 

Όνομα Email Τηλέφωνο
Αθήνα   2103216550
Θεσσαλονίκη   2310241287
Ήπειρος    
Πειραιάς    
Χίος     
Ελλάδα   

Δραστηριότητες Παραρτήματος Πειραιά

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 

                                            Παράρτημα Πειραιά της ΕΕΠΑΑ

 

 

Το Παράρτημα Πειραιά της ΕΕΠΑΑ σε συνεργασία με τα Κέντρα Ημέρας για τον Αυτισμό ( ΚΗμΑ 1 και 2) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών διοργάνωσε την 2 Απριλίου 2009 ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά για Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για τον Αυτισμό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα παιδιά του Μιχαλήνειου Δημοτικού Σχολείου (ΠΙΚΠΑ Πειραιά) ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι του Δήμου.