ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 9η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 2014

Στην Αθήνα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», συνήλθε η 9η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Άρθρο 28 Καταστατικού), μετά από έγκαιρη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΠΑΑ (20-12-2013),

Μετά από τις αρχαιρεσίες εξελέγη το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους Θωμά Καπέλο, Φωτεινή Ζαφειροπούλου, Μαρία Παρίση, Νίκο Ανυφαντή, Θανάση Καμούτση, Αριστέα Πετσίνη, Νίκη Αγγελοπούλου-Λυμπεροπούλου, Λίντα Βάρσου-Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Γραμματικογιάννη, Άγγελο Καλλίτση και Δημήτρη Τσουκαλά, που καλούνται την Τετάρτη 17:00 να παρευρεθούν στα Γραφεία της ΕΕΠΑΑ να συγκροτηθούν σε Σώμα. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Χριστοπούλου-Δημάκου Ιωάννα, Μπίκος Αργύρης, Χαλιάσου Ελένη, Χαρδαλιά-Παππά Αθηνά, Χουζανάς Παύλος και Βρούτση Βασιλική.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ανδρέας Δημάκος, Ηλίας Γραμματικογιάννης και Αγγελική Καραγιάννη.

Τέλος πραγματοποιήθηκε και η Εκλογή Συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την ΕΕΠΑΑ στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ (2015) σύμφωνα με το Άρθρο 20 του Καταστατικού της.