• 2103216550

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2015

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), πιστή στο ραντεβού της με τον αθλητισμό, συμμετείχε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Με την συνδρομή και την βοήθεια αθλητών και αθλητριών από την HELLENICA, NEF NEF, INTRALOT, TEAM FUEL, IFIT FUND, COLUMBIA ALLUMNI CLUB, ASPROFOS και μεμονωμένους αθλητές, παλιούς και νέους φίλους της ΕΕΠΑΑ, σύνολο 220 (διακοσίων είκοσι) συμμετοχών κάλυψε τα αγωνίσματα των 5χλμ και 10χλμ και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος, ανεξαρτήτως χρόνου και σειράς τερματισμού, υπερέβαλλαν εαυτόν, νίκησαν τις όποιες αντιξοότητες, δοκιμάστηκαν και έλαβαν στεφάνι ελιάς, τον κότινο της νίκης, στην αρχή του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Η συμμετοχή όλων αυτών που στάθηκαν δίπλα στην ΕΕΠΑΑ, επώνυμοι και ανώνυμοι, μας δίνουν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα και να τον μετατρέψουμε σε πανηγύρι, σε γιορτή, ώστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βοηθήσουμε και προστατεύσουμε τα Άτομα με Αυτισμό.

Η Ε.Ε.Π.Α.Α. έχοντας γεμίσει  με περίσσεια αγάπη από την συμπαράσταση αυτή, θα συνεχίσει με μεγαλύτερο κουράγιο το έργο της. Με σύνθημα «Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης», ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για τον  Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Άνοιξη του 2016.

Έως τότε τίποτα δεν μπορεί να μας καταρρακώσει το ηθικό μας και να μας αποτρέψει από τον πραγματικό στόχο, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.


Εκτύπωση