ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ 3ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών 2014

Αθήνα, 5 Μαΐου 2014

 

3ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών

«Τρέχω για τον Αυτισμό»

 

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, συμμετέχει στον ΣΕΓΑΣ στους μη Κυβερνητικούς Φορείς/Οργανώσεις.

Συμμετείχε ενεργά στον 3ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αθηναίων, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της Κοινωνίας και της Κοινής Γνώμης. Στις 4 Μαΐου 2014 έλαβαν μέρος πενήντα τρείς (53) αθλητές/δρομείς στα αγωνίσματα των 5χιλ. και του Ημιμαραθωνίου (21χιλ)

 

Θερμοί συμπαραστάτες της Ε.Ε.Π.Α.Α., υπήρξαν: η HELLENICA A.E., εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών και των αρωμάτων (Lorvenn, η Radiant, η Seventeen κα), ο σύλλογος αποφοίτων του Πανεπιστημίου COLUMBIA, ομάδα εργαζομένων της αλυσίδας εστίασης ΓΡΗΓΟΡΗΣ (κατάστημα Μοναστηράκι)

 

Ο αγώνας εξελίχθηκε στην αρχή του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και της ευγενούς άμιλλας. Αλληλεγγύη, συναγωνισμός, συνάθληση, οι κύριοι πυλώνες που οδήγησαν τους αθλητές στον τερματισμό και στην νίκη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Π.Α.Α., τόνισε πως τέτοιες εκδηλώσεις γνωστοποιούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην κοινωνία την ύπαρξη Ατόμων με Αυτισμό και ευαισθητοποιούν τους ανθρώπους στην αρχή του μη αποκλεισμού και της όποιας διάκρισης. Εμπρός να κατακτήσουμε τον επόμενο στόχο, μικρό ή μεγάλο.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους συμμετείχαν στα αγωνίσματα και σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Πάντα έτοιμοι με αγωνιστική διάθεση για να ξεπερνάμε την όποια αντιξοότητα. Ο αθλητικός στίβος, προέκταση του στίβου της καθημερινότητας.