ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μαραθώνιος 2013

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, συμπεριλήφθη για πρώτη φορά εφέτος από το ΣΕΓΑΣ στους συνεργαζόμενους με τον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών φορείς.

Η Ε.Ε.Π.Α.Α. λειτουργεί δύο (2) Δομές, ένα Οικοτροφείο στην Ζίτσα Ιωαννίνων και ένα Κέντρο Ημέρας στον Γέρακα Αττικής, προσφέροντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε Ενήλικες που ανήκουν στο Αυτιστικό Φάσμα.

Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε δύο (2) αντίστοιχες διεξαχθείσες Αθλητικές Διοργανώσεις, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της Κοινής Γνώμης.

Στις 10 Νοεμβρίου 2013 η Ε.Ε.Π.Α.Α. συμμετέχει στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών μαζί με την Εταιρεία INTRALOT, με συνολικό αριθμό δρομέων εκατό (100) αθλητών. Με μέριμνα της INTRALOT, που απ’ αρχής έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον, ευαισθησία στο πρόβλημα και ευθύνη προς μίμηση, θα λειτουργήσει περίπτερο, με αριθμό δεκαέξι (16), στο Ζάππειο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της εξόδου, επωφελεία της Ε.Ε.Π.Α.Α. Θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό στον χώρο υποδοχής του περιπτέρου για την Ε.Ε.Π.Α.Α., τους στόχους και τις Δομές που λειτουργεί.

Στο πλαίσιο αυτής της αθλητικής διοργάνωσης η Ε.Ε.Π.Α.Α. βρήκε θερμό συμπαραστάτη της την INTRALOT .

Ελάτε να μας γνωρίσετε. Μη φοβάστε την ιδιαιτερότητά μας.

Ώρες λειτουργίας περιπτέρου:

Κυριακή 10/11  08:00-17:00

 

ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

RUN THE GOOD CAUSE