Σειρά Διαλέξεων Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Διαλέξεις Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

 

Ξεκινάει  για το 2009 από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης ο κύκλος διαλέξεων με στόχο την ενημέρωση των μελών και φίλων με θέματα γύρω από το φάσμα του αυτισμού.  
Αναλυτικότερα η πρώτη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 6 το απόγευμα.  Η διάλεξη θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης του παραρτήματος, Βερατίου 5 ( πίσω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό ).
 

 

Θέμα της πρώτης Θεματικής ενότητας θα είναι : «Το πρόγραμμα Shelborne@Sunfield Πιλοτική Εφαρμογή στην Ελλάδα» με εισηγήτρια της Κα Ευθαλία Καδέρογλου , Ειδική Παιδαγωγό και Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών.  

Τα γραφεία της ΕΕΠΑΑ παράρτημα Θεσσαλονίκης καθημερινά 10 π.μ. με 8 μ.μ. είναι ανοικτά για τους φίλους και τα μέλη και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για δήλωση συμμετοχής στη διάλεξη. 

 Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσατε με την Κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6977 062355 ή και μέσω email στο thess_gspap@autismgreece.gr