Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης.

Το Παράρτημα της ΕΕΠΑΑ στη Θεσσαλονίκη ανακοινώνει τη δημιουργία και την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης.

Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν αφορούν την απογευματινή απασχόληση παιδιών με αυτισμό, τη λειτουργία ομάδων ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ομάδες εκπαίδευσης και υποστήριξης γονέων.
Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις δομές του Κέντρου να επικοινωνήσουν με την Κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου στο 6977 062355.
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης απευθύνεται σε όλα τα άτομα με αυτισμό και όχι μόνο στα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Πραστασίας Αυτιστικών Ατόμων.
Ενδεικτικά δράσεις είναι : Πρόγραμμα πρωινής και μεσημεριανής ημερήσιας φροντίδας για εφήβους και ενήλικες, Απογευματινό πρόγραμμα Δημιουργικής απασχόλησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, Έξοδοι στην πόλη, Εργαστήριο Θεάτρου/Μουσικής/ Εικαστικών καθώς και ομάδες Ομάδες υποστήριξης γονέων/αδελφών Ζαφειροπούλου Φωτεινή
Πρόεδρος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Νέα Διεύθυνση : Βερατίου 5 - Τηλ. 2310 241287