• 2103216550

_ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Μαραθώνιος Αθηνας 2014

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), Φιλανθρωπικό Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ως επίσημα συνεργαζόμενο Σωματείο με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε στις 9 Νοεμβρίου 2014 στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,  που σηματοδοτεί την απαρχή της Νέας Εποχής.   

Η περίοδος της κρίσης, συνέγειρε συνειδήσεις, ευαισθητοποίησε κοινωνικές ομάδες, αύξησε και προήγαγε τον εθελοντισμό για μία ακόμη φορά. Η Ε.Ε.Π.Α.Α. συμμετέχοντας  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, υποστηρίχθηκε με την συμμετοχή, απλών ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων με αναπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης. Εταιρείες, Ομάδες, Σύλλογοι ενσωματώθηκαν στην ιδέα της Ε.Ε.Π.Α.Α. «Τρέχω για τον Αυτισμό» και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο συμμετοχών. Καθένας αθλητής ξεχωριστά, σε όποιο αγώνισμα και αν συμμετείχε, έκανε την υπέρβασή του και μέσα από το πανανθρώπινο καθήκον του, νίκησε:

Νίκησε τον εαυτό του, νίκησε τον αποκλεισμό που βιώνουν τα Άτομα με  Αυτισμό, νίκησε την διάκριση.

Όλοι οι αθλητές μας διακρίθηκαν. Όλοι οι αθλητές μας νίκησαν. Σ’ όλους αξίζει ο Κότινος της Νίκης.

Με την ευκαιρία, η Ε.Ε.Π.Α.Α. εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους την υποστήριξαν και συγχαίρει καθένα ξεχωριστά. Ιδιαίτερα, τους Ομίλους και τις Εταιρείες: INTRALOT, HELLENIKA, TAKEDA, COLGATE, CQS, τον Σύλλογο  Αποφοίτων, του COLUMBIA NY UNIVERSITY και τους μεμονωμένους αθλητές μας.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την ευκαιρία που μας παρείχε να συμμετάσχουμε στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, που ήταν αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Ελπίζουμε και ευελπιστούμε σε μια επόμενη μαζική συμμετοχή μας με στόχο μας το τρίπτυχο:

CITIUS- ALTIUS- FORTIUS

ΤΑΧΥΤΕΡΑ – ΨΗΛΟΤΕΡΑ - ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ

 


Print